onsdag 26 september 2012

Lappar upppåt väggen

Grytlappar på väggen

Sakta sakta men förhoppningsvis säkert så växer den fram. Min inspirerande dekorativa grytlappevägg i syrummet. Helt plötsligt så ser jag nästan aldrig några billiga, snygga grytlappar på loppisarna här i krokarna. Men i helgen bär det av till mina föräldrar och då ska jag minsann loppisscanna. Tycker alltid att det brukar finnas så mycket mera snyggt, spännande, billigt, kuligt på andra orter än hemmaplan!

Önskar dig en finfin dag,
Sandra

7 kommentarer:

Mamma med ambitioner sa...

Tänker på min gamla farmor när jag ser dem. Kul vägg.
Ha en fin dag vännen.
Kram Kristina

MammaElva sa...

Det börjar ta sig :)

Queen of Kammebornia sa...

Jag tycker också om gamla fina grytlappar :) Men det är ofta svårt att hitta på loppis. Känner igen mig i begreppet scanna när jag går på loppis, man får in en särskild blick när man blir van och vet vad man vill ha :) Lycka till! Kram!

Edith och Jag sa...

Hoppas att du får tag i fler grytlappar. Det kommer nog att bli en inspirerande vägg det där. Hur har det gått med din halsduk? Har du hittat någon lösning på problemet? Väldigt snyggt garn du valt. Kan du inte få tag i mer och sticka tuben så lång som du vill?
Kram Maria

Jenny sa...

Vad fint!
Och visst är det konstigt att det alltid är bättre grejer på loppisar på andra orter. Skumt,märkligt , men sant. Lycka till med letandet efter fina grytlappar.

Jenny

Fröken Pyssel sa...

men åh vad kul, det kommer bli jättefint!

creando sa...

Det är så fint! Jag såg en sån vägg på pinterest och gillar det skarpt!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...